Monday 29 October 2012

Nyt hår!

Hvis folk ikke har opdaget det, så har jeg skriftet hårfarve xD
Måske en lidt drastisk skiftning, men jeg ville gerne prøve, at have hele mit hår farvet lilla!
Jeg har før haft mit pandehår farvet både blå og lilla, men jeg har aldrig farvet det hele, fordi jeg er lidt bange for mit hår falder af, hvis jeg ikke kan tåle farven, eller hvis nu mine forældre komme til, at hade det så meget at de hiver min arm af og slår mig med den blodige ende... xD
Jeg tænkte jeg ville lave en lille collage med de forskellige ting jeg har prøvet indtil videre inden for hårfarve. Og som i kan se, er jeg meget glad for mit lange hår!
Jeg tror faktisk ikke jeg har så mange billeder af dengang jeg havde en masse blå striber i håret... men sådan er det..


No comments:

Post a Comment