Tuesday 23 October 2012

Svømning

Endnu en søvnløs nat, endnu et blogindlæg!
Jeg stoppede til svømning for 3 år siden. Jeg ligner måske ikke en der bruger en masse tid på svømning, men specielt i 8-9 klasse var svømning næsten mit liv, da en masse mennesker omkring mig, fik mig til at føle, at jeg var elendig til alt. Men der var ingen af de mennesker, som var til stede, når jeg var til svømning.
Jeg vil ikke prale og sige jeg var een bedste, men jeg gjorde mit bedste, for jeg ville være god til noget, og jeg fik nogle rimelige gode resultater ud af det.
Jeg stoppede fordi jeg var blevet for gammel til den klub jeg gik i, og jeg kunne også tydelig så, at de nye der kom til hvert år var mindre og mindre, og der var til sidst ikke meget udfordring i det, ud over dem jeg havde gået sammen med lige fra starten.

Jeg går tit ned tanken om at starte igen, men allerede for 3 år siden var jeg for gammel til min klub, men har ikke fundet et andet sted, som jeg syntes passer til mig.

Nu skal i ikke tro at jeg gør det, fordi jeg har noget at bevise mere, for jeg har for længe siden indset, at jeg ikke var så elendig til alt, takket være TIeren, nej, jeg gør det fordi jeg savner følelsen af vandet. Der er sikkert ikke mange der forstå det, men har det bedst under vandet, selvom mennesker ikke er skabt til det.. Heller mine bihuler hvis jeg kommer til at dykke for dybt :/
Men nu jeg jo næsten vokset op med svømning og jeg kunne ikke forstille mig hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke kunne komme i svømmehal engang i mellem... Bare sidde der hjemme og vente på sommerferien skulle komme, så jeg kan komme et sted hen med pool o.o

Her er et lille billede af min gode gamle hal, hvor jeg gik til svømning :3  3,5 meter ned til bunden og blot 25 meter lang.. Smukt!


No comments:

Post a Comment