Monday 22 October 2012

Can't sleep..

Jeg kan virkelig ikke sove lige nu!
Har lige haft en dejlig uges ferie, hvor jeg har været oppe til klokken 3 hvor nat og stået op klokken 12 om middagen... Det sidder stadig i min krop!
Så jeg tænkte jeg lige ville smide et vildt sent blog indlægs ind, om hvor jeg laver, når jeg ikke kan sove.
Til hverdag kan min søvnmangel enden skyldes lektie tænkning inden jeg skal sove, ellers også har jeg drukket for meget te.... Så ligger jeg mig ned i min seng og venter på søvnen kommer over mig.
Tit sker det, at jeg tager min mobil frem og tjekker facebook mindst 3 gange i træk, efterfulgt af surfing på Smosh.com for sjove billeder. Hvis det er helt skidt, går jeg på youtube og leder efter videoer fra mine ynglings youtubere, som jeg ikke har set før, hvilket næsten er umuligt lige pt xD
Godt pewdiepie ligger 3 videoer ud om dagen nu!
Hvis det bliver vildt sent, og en smule ynkeligt, begynder jeg at tænke samtaler med personer jeg godt kan lide. På engelsk! Jeg kan ligge og forstille mig, hvad jeg vil sige, hvis jeg fx mødt min ynglings manga figur Aoi eller en skuespiller som johnny depp. Hvad ville jeg sige til ham, hvis man random løb ind i ham på gaden.
Am I wired? :3

Hvad laver du, hvis du ikke kan sove??

No comments:

Post a Comment