Saturday 13 October 2012

At hive et æble i to!

Jeg troede ikke selv på man kunne! Men det kan man altså! Jeg fandt det her billede og jeg tænkte jeg ville afprøve teorien! Det tog lidt tid før jeg fandt ud af at holde æblet rigtigt men jeg hev den faktisk i 2 stykker! Ikke så lige som på billedet men alligevel! xD


1 comment:

 1. Ej, hvor sejt! :D

  Btw, her er responds til din kommentar:
  Yeah, det har jeg - priserne varierer jo imellem 69, 72, 88, 96 og 112 kr, så der er helt klart investeret en formue i den hobby ^^
  Men en hylde er da også godt, hvis det er med de manga'er man kan lide :D
  Jeg kan godt forstå, at du er ked af det med Dragon Ball, det er jo også vildt nederen :(

  Jeg kan rigtig godt lide den engelske manga serie med Princess Ai. Jeg kan også rigtig godt lide Tegami Bachi og Fairy Cube. Men jeg har jo så mange manga'er fordi de alle sammen stort set er mine favoritter - jeg har også nogle yndlings mangaka'er og de har også største delen af mine fave serier, nemlig Arina Tanemura, Yuki Kaori, Natsumi Ando og Matsuri Hino :D
  Hvad med dig? :3

  Lolomuse ~ Lolomus.blogspot.dk

  ReplyDelete