Friday 2 November 2012

Dagens sang: Alexander Rybak - Leave me alone

De fleste der følger med i Eurovision kan godt huske Alexander Rybak for hans ekstrem store sejre i 2009 og jeg må indrømme, at jeg stemte på ham! Jeg er ikke hans nr. 1 fan, for det meste af hans musik siger mig ikke rigtig noget, men fordi jeg syntes godt om hans side på facebook, fik jeg øje på nogen af hans personlige posts.
Han havde nemlig fået sig en stalker! og en syg en af slagsen! Hun stod vist udenfor hans lejlighed med en kniv en gang og har gået efter hans forældres adresse også! Hun har ringet til ham mindst 100 gange om dagen, siden hun fik hans nummer, som hun påstår, at have fået, af en af hans baggrunds dansere.
Han har så skrevet denne sang til sin stalker, hvor han pænt beder hende om, at holde sig væk fra ham. 
Kan godt lide, at han understrejer hvor syg i hovedet hun er, ved at placere alle i videoen i spændetrøjer!

No comments:

Post a Comment