Sunday 7 October 2012

Traditionel eller alternativ jul?

eller


Jeg har siddet og tænkt over det et stykke tid nu, og jeg snakkede også med min familie om det igår.
Som overskriftet så fint sætter mit dilemma op, hvad er så bedst? Traditionel jul eller alternativ jul? Nu tænker jeg ikke i kristen/ikke kristen, men i Danmark eller ikke Danmark. 
Jeg kender flere der tager sydpå så snart vi får juleferie, og det har jeg aldrig rigtig forstået, da jeg ikke har kunne forstille mig noget bedre, end hygge med familien hjemme med en kop te, mens det sner og stormer udenfor. Så kommer det store men...
MEN er de seneste par år, har jeg fået smag for at rejse, og jeg vil gerne helt så langt væk som muligt! Så jeg er ved at syntes mere og mere om ideen om at tage sydpå til jul, men jeg ved dog ikke, om jeg syntes så godt om det, at jeg vil undvære alt det hjemmelige hygge. 
Hvis jeg virkerlig havde muligheden (hvilket jeg måske har), så ved jeg virkerlig ikke hvad jeg skulle vælge. Det kunne nu være dejligt at se solen midt om vinteren, så man ikke bliver helt vinterdepri. 
Hvad syntes i? Traditionel jul hjemme i sneen med familien, eller en tur ned til de varme lande?

No comments:

Post a Comment