Tuesday 29 October 2013

Årets Halloween kager!

Jeg ved jeg normalt ikke skriver på dansk mere, men da det er lidt en tradition på bloggen at jeg laver dette indlæg, så kommer det lige ud på dansk :3

Dette års halloween kager er en smule selvopfundet fordi jeg ikke fandt den helt rigtige kage.
Jeg stjal opskriften på vanilje muffins fra dk-kogebogen, men tilføjede 50-75g chokolade 70%, fordi jeg vidste mine venner har et eller andet med chokolade. (kan ikke huske mængden af chokolade da jeg bare prøver mig frem)
Jeg hældte blå og grøn farvestof i kagerne, men det kan ikke rigtig ses på de færdige kager, med mindre man spiser dem selvfølgelig! :3

Frostingen er lavet af 120g flormelis og 120g gram smør og en lille smule mælk til at gøre det lidt mere medgørlig at smøre ud på kagerne. Jeg havde været forbi Specialkøbmanden i Viborg for at finde noget dekoration til kagerne. Da det er halloween skulle det være lidt dystert, så jeg fik bagformene, farven og krymmel derinde fra, da de simpelthen har ALT til bagning!
Links fra Specialkøbmandens hjemmeside hvor du kan købe det hele og mere til! Det er virkelig vidunderligt at de har valgt at ligge en butik så tæt på hvor jeg bor!
Bone Sprinkel Mix 
Pasta- og frugtfarve
Mufinforme og tilbehørende pynt

No comments:

Post a Comment