Saturday 1 October 2011

Naturvidenskabelig festival + bla bla

AAARGH!!! stress!!!
Ej ok... tæt på
Afleveringerne hober sig op, her i optakten til min London tur!
Har regnet ud til at jeg skal aflevere 7 inden jeg tager afsted... og der er mindre end 14 dage til vi flyver!!!
Og oven i hatte skal vi da lige have en AT uge med Idræt og kemi... YEY... mine hadefag tværfagligt... lucky me!
I Torsdags skulle klassen til en folkeskole og stå ved nogle boder/poster hvor nogle små børn skulle komme rundt og blive underholdt af vores biologi nørderi fordi vores biologilærer havde meldt os til det uden at spørge os og selv blev væk xD  great... så fik vi nogle vildt hotte gule XL bluser hvor der stof "naturvidenskablig festival"... lovely!
Så jeg da også begyndt til tegning igen!! Ej det havde jeg virkelig brug for, selvom jeg virkelig ikke har tid. Det dejligt at tænke på noget anet engang i mellem og få ens fantasi op og koge. Man kan vel godt sige jeg har tegne blokering så længe jeg ikke går til undervisning. Men det nu også dejligt at se de velkendte fjæse fra sidsteårs hold der blev nedlagt pga manglende tilmeldte xD


Ps. har lige læst en mange der burde anbefales xD
Watashi no Ookami som jeg fik anbefalet af min ven Ayla
Tryk på billedet for at læse den

No comments:

Post a Comment