Sunday 2 October 2011

Alligevel en god weekend!

En dejlig sommer weekend i oktober!
Det dejligt med lidt sol! Faktisk lagde jeg mig ud på trampolinen fredag efter skole, og slikkede noget sol! Det var så dejligt at jeg var ved at falde i søvn i solen :3 og fik spillet sims for første gang siden sommerferien!
Lørdag fik jeg virkelig sover ud for første gang i lang tid! ej det var skønt. Jeg lavede så lidt afleveringer og fik afleveret dem til mandag og tirsdag :3  Så tog jeg med mine forældre til Hostebro for at shoppe. Så tog vi rundt til en masse bådhavne og strande for at se på vandet og få en is og en rigtig cookie<3
Bingo Banko om aftenen! Vi købte nemlig en printer så vi kunne printe plader ud! Men vi vandt ikke en skid xD
Søndag har jeg bare lavet afleveringer afleveringer og afleveringer. Jeg har nemlig li noget stykker der skal ordnes inden jeg tager til London med Ayla d. 12 :3
GLÆDELSE!!
Nu sidder jeg så og hører An cafe! drikker te og spiser Ben and Jerry is<3 Chocolate Fudge Brownie Ice Cream<3<3
No comments:

Post a Comment