Monday 17 October 2011

London dag 6

Sidste hele dag i London. Vi rejser hjem af i morgen
Vi havde i vores liste over ting vi bare skulle se, besluttet os for at tage til Oxford Street. Jeg (Helene) fik købt en masse ting...masse random ting... især te xD
Men vi kom faktisk ret hurtigt gennem det hele. Selvom Ayla næsten blev overfaldet af en mand der ville ordne hendes negle... xD  Vi skyndte os bare at gå! Og manden smilede bare til os "don't be shy!" O.O  nej daaaa...
Men som sagt kom vi hurtigt gennem det hele og besluttede os for at tage til Chinatown igen! For jeg ville så gerne have en nuttet hat.. men fandt ikke en jeg ville have. Men elsker stadig Chinatown for deres Manga butikker<3

Så tog vi til Camden Marked igen også. Eller jeg var lige ved at købe en, men jeg sys ikke det var heeelt den jeg ville have. Så mens jeg stod og tvivlende, stod manden og hamlede prisen ned fra £28 til £10 xD men købte den ikke... hæhæ... jeg var ond.
Da vi så havde været alle de stedet, vi havde været dagene i forvejen, så tog vi i Hyde Park for at se på egern! De var søde og nuttede og mimrede på min hånd<3

Til aften fandt vi sjovt nok et sted der lå meget tæt på hostelet, hvor de havde Happy Monday. Det vil sige, at alt var til 50%!!!!
Så vi fik en god måltid mad og en cola for omkring £5 hver!! ca 45kr

Nu sidder vi så og pakker alle de ting ned vi har købt. Vores kufferter kan knap lukkes xo
Og en rar spanioler mand (der sover over Ayla) sagde li at Bon Jovi er Cool :D

No comments:

Post a Comment