Monday 12 November 2012

Stenehed

Genial overskrift i følge mig selv!

Jeg sidder lige nu i min seng og har ondt af mig selv, for sygdom er en dum og grim ting, men endnu værre når man ved man selv er skyld i det :(
Jeg var ude og fejre min bedstemors fødselsdag og var på resturent og spise god mad. Dog glemmer mine bedsteforældre altid jeg har mælkeallergi og jeg ender altid med at få det dårligt, når vi har været ude og spise med dem. Tror ikke det hjalp at tage ud til Sabine og sidder og æde slik hele aftenen og danse rundt som en sindsyg. Ved ikke om det er det der er sket, eller om jeg har taget en virus til mig... for min allergi plejer at gå i sig selv i løbet af et par dage og efterlade min tunge og gane hævet og øm o.o

prøver på at tage mig sammen til at lave danskaflevering og samle kræfter til at komme i skole i morgen og blive smadret af min historielærer, for ikke at været til stede, da de udleverede en bog som vi skal læse noget i til i morgen... hvis hun er i godt humør, kan det være hun bare hive min arm af og slår mig med den blodige ende. 

Min vuf holder mig med selskab når nu jeg ikke må få en rigtig hund :(

No comments:

Post a Comment