Monday 24 September 2012

Kørerkort... soon... fml

Jeg sidder og spekulere over om jeg snart burde tage et kørekort, men jeg er i konflikt med mig selv!
Alt det køreren frem og tilbage til teoritimerne og fravær fra timerne i skolen... + det faktum at jeg er over totalt brutal bange for biler og andre kørertøjer jeg selv skal styre, hvor jeg selv og andre kan komme til skade... og det er ved at være monster dyrt! Og jeg skal det trælse førstehjælpskursus... jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre af mig selv... jeg har pengene... det er ikke det... men jeg kan bare ikke klare tanken om mig på en offentlig vej hvor jeg kan skade andre.
Men det skal jo tages... hvis jeg skal være guide, så er det påkrævet at man har et kørekort... så det skal gøres inden den tid... og det er praktisk at kunne transportere sig selv, hvis man da kan låne fars og mors bil...
Jeg er virkelig en tøsetøs.. hvad skal jeg gøre? >.<

No comments:

Post a Comment