Saturday 8 September 2012

Aktivitetsdag på gym!

Ahhhh ja.. Nu har jeg fået sovet ud! ca 12 timer, men hvem tæller xD
Der var nemlig aktivitetsdag på skoen i går og det skulle fejres med en fest torsdag aften, hvilket jeg slet ikke er vant til.
Jeg bliver altid træt hen af klokken 22, så det var en kamp at holde sig vågen. Jeg plejer også altid at have energidrikke med mig, men pga. min slankekur havde jeg noget sukkerfrit cola med i stedet. Så jeg prøvede at holde mig vågen ved at spille kort xD  Ayla og Maja prøvede at lærer mig 500... hvilket man lige så godt kan glemme, for det er allerede glemt ved mig... tror folk har lært mig det 5684596 gange efterhånden, men det hænger bare ikke ved!
Om natten tog jeg så med Ayla hjem, hvor jeg skulle sove, men vi nåede ikke længere end ud til hendes katte og stod og kiggede på dem i en evighed.. og da vi kom ind fandt vi videoer på youtube... gooodt

Til aktivitetsdagen skal man klædes ud, finde på et kampråb og stille sig op foran hele skolen ok skrige det ud...
Vi var klædt ud som "after skiing" eller hvad man skal kalde det.. så vi sad og svedte i solen hele dagen, men vi grinte at folk der skulle igennem vores aktivitet med promilebriller på, så de gik skide fulde ned af bakken.
Alt i alt var det rimlig sjovt og vores aktivitet fik vist en 3. plads.

No comments:

Post a Comment