Sunday 6 November 2011

Total skriveblokering!!!

Nu har jeg døjet med skriveblokering i virkelig lang tid nu :(  Gymnasiet har totalt smadret min fantasi!! Jeg har skrevet en masse ned jeg vil prøve at skrive på, har en masse der er påbegyndt... and then... WTF en aflevering mere?? Har vi virkelig så mange lektier for i historie?? bla bla :(
Selv til tegning når vi skal finde på karakterer til tegneserier, så går der riiiiiimlig meget tid uden jeg får lavet noget  :(  Og skal finde på en karakter til næste gang D:  jeg skal finde ud af hvordan en blind dansende cowboy ser ud O.O
Jeg beklager hvis der er nogen der er begyndt at læse på de noveller jeg er igang med på min hjemmeside... for jeg kan virkelig ikke komme videre selvom jeg har skrevet slutningen ned i forvejen... :(
Jeg er ret depri lige nu... så jeg vil smække et billede ind af mig fra London, hvor jeg snakker med et egern og randomme mennesker tager billeder af mig.... og så skal jeg igang med min tysk aflevering... i feel lucky...
Dog er dansk/historie opgaven ude af verden nu :(  så skal vores karakterer bare offentliggøres på et tidspunkt .. om snart... feeling dead all ready D:

Fotograf: Ayla Rosenbjerg

No comments:

Post a Comment