Sunday 20 November 2011

November kur, 2g, twilight

Så er vi langt over halvejs med November, men jeg vil lige fortælle om mig og min mors november kur.
Vi har et skema til at hænge på vores køleskab med et felt til hver dag i november. Vi skal tegne en sur smiley og give 10 kr i bøde, når vi failer og spiser usundt. Vi tegner en ligeud smiley hvis vi er sunde men ikke dyrker motion. Hvis vi er så dygtige at dyrke motion og være sund, kan man få en glad smiley xD
Den der får flest glade, får vores pulje til sidst... fra bødekassen.
Det lidt svært at holde, men som tedrikker har jeg kunne erstatte mit lørdags slik med noget te med bær.

Jeg skal til at spare op til en tur med klassen til Tenerife i marts 2012. Jeg er heldigvis så heldig at jeg får SU, så jeg ikke behøves at arbejde midt i det solide hårde 2g år x)  men julegaverne bliver nød til at være mindre værd måske. Vi får se. Jeg bruge en masse penge i London jo.

Jeg vil liiii fortælle at jeg var til film aften hos en ven fra fredag til Lørdag. Der blev vist 3 film... jeg så 1½ pga søvnmangel. Men hans sofas blødhed hjalp også et skridt på vejen.
Lørdag da vi tog derfra, tog mig og Ayla i bio og så Breaking Down, 4. film i Twilight Sagaen. Selve filmen var ok god, men når man har læst bogen først, kan den bare ikke måle sig. Bogen beskrev lidt mere ned filmen selvfølgedig, men der var også ting jeg savnede i filmen. Alice og Edward bliver også mere og mere uncool :(  Edward ser bare syg ud nu i stedet for vampyr agtigt... og Alice får kortere og kortere hår :(
Men glæder mig til Breaking Dawn part 2. For jeg vil virkelig gerne se hvordan filmproduceren mener Renesmee ser ud.

No comments:

Post a Comment