Friday 12 April 2013

Social eller ej?

Jeg er da gået fuldstændig i stå!!

Det er virkelig lang tid siden jeg har skrevet noget på bloggen... eller der går i hvert fald længe imellem jeg gør det, og det er jeg lidt træt af selv, men sagen er, at der ikke sker en skid interessant i mit liv. Hvilket leder mig til et emne som jeg kom til at snakke med min veninde om i går??

Jeg føler mig isoleret, sådan rent socialt. Af mange grunde.
Min bus kører aldrig.. jeg er bor i en lille snot by ude midt i ingenting hvor bussen kun kører om morgenen når man skal i skole og mellem klokken 13 og 16 når man skal hjem. Hvis du har fri klokken 16.25, kan du altså ikke komme hjem! -.-
Selvfølgedig kører den heller ikke i weekenden og derfor føler jeg mig lidt isoleret.. for jeg kan jo ikke spørge min mor hver eneste dag om hun ikke lige har lyst til at kører mig 40 km væk for at besøge mine venner... hvorfor kan i ikke bare bo tæt på mig? :(

For det andet, så vil min mor jo gerne ind i mellem kører mig, men jeg er ikke verdens mest sociale menneske. Jeg bruger ikke mine penge på, at gå i byen hver lørdag og søndag og klæde mig ud i små "hulkorte" kjoler og snave med alt der har en tap mellem benene. Der syntes jeg altså selv jeg er god nok, men er jeg asocial af den grund? Sådan føles det altså tit...

Så er der selvfølgedig også det, at jeg går meget op i at lave mine afleveringer i god tid og være forberedt til timerne så godt som jeg nu orker det... det lød ikke så godt det sidst... meeen jeg vil heller ikke kalde mig selv en stræber xD
Internettet har også sin klamme hænder på mig for det meste...

Er jeg bare verdens mest asociale menneske?


No comments:

Post a Comment