Friday 19 April 2013

BVB koncert fucking aflyst!

Det er anden gang det sker for mig det her!!! :(
Første gang var med Tokio Hotel i 2008 og nu Black Veil Brides o.o
Jeg syntes ikke selv jeg er særlig heldig!
Der har været rygter/snak om at koncerten skulle aflyses siden sidste weekend og de aflyste de også alle koncerterne indtil i dag i København og håbede på Andy (forsangeren) blev rask igen. Jeg troede virkelig det ville blive til noget da de begyndte at ligge billeder ud på twitter med alle de steder de har været i København.... argh!
10 minutter før jeg var på vej til mit tog, skriver Ashley (Bassisten) på sin twitter at de også aflyste resten af deres europa tour.... great... just.. great... AAAAAAAAAARGH!!!!

Føler mig virkelig emo nu og sidder i min kælder og hører deres musik og spiser trøste chokolade... Tror bare jeg vil synke lige så stille ned i elendigheden resten af weekenden... og surmule.. hele tiden..


No comments:

Post a Comment