Friday 8 March 2013

The sims 3 universitetsliv!

Så kom det endelig! Hæh!
Dengang da jeg sad og ventede på The sims 2 udvidelsespakkerne, var universitets spillet faktisk andet spil der kom ud! Så jeg har gået og tænk på længe på, hvornår det her spil mon kom ud.
Men nu er det her! og jeg forud bestilte det på CDON.com som jeg plejer og de sender som altid Limited Edition og så endda dagen før den officielle dato!

Nu har jeg spillet hele aftenen og jeg er glædelig overrasket! Det er slet ikke som i Sims 2! Man vælger en retning man vil studere og jeg valgte kunst til min simmer. Man skal 3 gange om ugen til timer og 2 gange om ugen til forlæsning eller praktiske ting, fx at øve sig på skitser. En lille ting der irritere mig er, at simmerne bliver ældre mens de er afsted, men deres omgivelser gør ikke. Så når min simmer kommer hjem fra uni, vil hun være ældre end sin mor...
Og så kan man kun vælge mellem 1 eller 2 uger. Det er altså for lidt :(  Der er simpelthen for meget at lave i universitetsbyen, at man kan nå det, når man går til alle timerne!
No comments:

Post a Comment