Friday 15 March 2013

Min fantasi > virkeligheden!!!

Virkeligheden sucks! 

Det er bare en konstatering...
Jeg sidder nu alene i stuen, da de andre er gået i seng. Jeg har ikke en skid at lave. Jeg sidder og stener de sociale netværk jeg så ihærdigt prøver at være med i og jeg ved ikke om jeg skal gå ned til min computer og stene sims eller få taget mig sammen til at få gang i Assassin's Creed... kedelig kedeligt!!

Hvorfor kan ens liv ikke være ligesom i ens fantasi? Seriøst?! Jeg bruger flere timer om dagen på at sidde og stene alene, men det er faktisk der jeg har det bedst! Misforstå mig ikke, for jeg kan godt lide mennesker! Nogen i hvert fald, men når jeg sidder alene er jeg altså super cool!!

-Jeg er ikke en eller anden nederen 19-årig tøs fra kedelig Danmark der vågner op, går i skole, laver lektier, spiser og sover...
-Jeg er ikke en eller anden genert pige som ryster og stammer så snart hun skal sige noget højt på klassen eller formulere sig forkert, hvis der uventet er en der snakker til hende...
-Jeg er ikke den pige der har haft problemer med sin vægt og ikke kan tillade sig at spise alt det jeg har lyst til!

NEJ!

-Jeg er hende som folk ikke kan hade! Eller... Hvis de hader mig, så er jeg bare ligeglad! For jeg er ligeglad med hvad folk mener om mig! - I min fantasi...
-Jeg er hende som er kærester med dit idol, men du ikke kan lade være med at holde af, fordi jeg bare er så dejlig og iiih og åååh!! - I min fantasi...
-Jeg er hende der kaster håret rundt om hovedet mens jeg fyrer den af på scenen bagved mit trommesæt med indgraveret navn og fanside! - I MIN FANTASI!!!!
-Jeg er hende der bor i syden, og lidt i norden - Lidt i London måske lidt i Australien? Pengene er bare noget der er og jeg har ikke behov for at tænke på økonomi. Bare at rejse.... - I MIN FUCKING FANTASI!!!!!

VIRKELIGHED..... TAG DIG SAMMEN!!! BLEV COOL..... TAK!!

No comments:

Post a Comment