Monday 11 February 2013

Tiltrængt ferie!

Jeg ved godt jeg ikke burde klage, men nej hvor er det godt at have ferie.. igen... Det er jo ikke voldsom lang tid siden, vi havde juleferie, men som 3.g'er syntes virkelig jeg fortjener den her ferie.... på trods af afleveringer...
Jeg skal spøjst nok lave en aflevering der skal involverer et skema over det motion jeg har dyrket i månederne op til jul... og jeg har dog kun dyrket motion en gang i ugen og har intet skema om det... det skal nok blive godt... >.<

Jeg sidder og overveje hvad jeg skal brug min kostbare tid her i ferien på.. ude over at sove...
Jeg regner med, at jeg skal bage nogle fastelavnsboller i løbet af ugen, og tage nogen med op til mine bedsteforældre... som en anden rødhætte... xD

Jeg har 3 ting jeg gerne vil lave, men jeg ved jeg ikke kan få tid til det hele.
1. Læse de bøger færdig jeg er igang med
2. Lave et par videoer i sims til youtube.. fordi ... jeg er ikke en nørd
3. Skrive videre på den novelle/roman/dims jeg har arbejdet på i... et par år.. eller jeg er startet på den.. gået fra den... kommet tilbage.. skrivet 2 ord og gået fra den igen.. Men er stadig selv lidt opstemt over handlingen, men jeg vil ikke offentliggøre noget, før jeg ved, at jeg får mig taget sammen til, at skrive på den...

Håber i andre finder på noget fantastisk spændende at lave i ferien.. så kan jeg bare sidde her hjemme uden at vide hvad jeg skal lave og vente på at min mor og far endelig tager sig sammen og siger vi skal til Tyskland og handle lidt, så jeg kan få afprøvet mine nye kørersyge armbånd :3

Overvejer lidt at lave disse fra twin-food.blogspot.com

No comments:

Post a Comment