Friday 17 August 2012

Back to school

Så man sgu på den igen... Er startet i skole igen.
Nu skulle jeg egentlig lave et langt indlæg om hvor træls det er.. men det er faktisk så træls, at jeg har en dansk og en engelsk aflevering der trænger til at blive set på.
I næste uge kommer de små putter og vi kan desværre ikke give dem puttebank, for vi skal selvfølgedig over på seminaret og have time, da de igen i år er ved at smadre vores lokaler og bygge dem op på ny.. tsk tsk..
Sidder nu i min dejlige campingvogn og ønsker at sove, da jeg allerede lider af søvnunderskud, fordi jeg vendte totalt om på nat og dag i ferien xD

Nå.. men som en lille side note, så kom jeg til at kigge mit webcam album igennem i dag.. og jeg tænkte jeg ville lægge nogen af billederne ud der er blevet taget på skolen i løbet af sidste år og et af de få billeder af mig, mens jeg havde lilla hår xD
No comments:

Post a Comment