Monday 30 July 2012

Mosel, familien og Rüdesheim!

For få dage siden kom jeg hjem fra lige knap 2 uger i udlandet.
Vi havde lejet en cool lejlighed ved den tyske flod Mosel. Byen var lidt halvkedelig, men folk der var venlig og vi fik ret hurtigt en stamcafe vi skulle på hver aften, hvor jeg fik en ny slags te hver dag :D
Vi fandt de nærmeste storbyer og tog på shopping. Fik ikke rigtig købt noget tøj og var lidt skuffet over musikudvalget :(  Fik købt mig et pink fladjern og en CD med Die Toten Hosen.

Vi tog derfra og ned til min fars familie i Frankrig. Min fars kusine fik mig overtalt, til at tage på shoppe tur med hende og hendes to sønner (som jeg kalder for fætre, men det er vist meget granfætre) Jeg forstår ikke en skid fransk, så det var lidt akavet, men jeg overlevede da xD  Der skete ikke det store der nede, men det var nu meget hyggeligt at være der nede, når nu man ikke ser dem så tit.

Det var meningen vi skulle hjem, efter vi havde været i Frankrig, men vi kom til at se, at vejret skulle blive godt, og så er en ferie jo heller ikke overdone før man har været i Rüdesheim! Vi havde ikke campingvogn med i år, fordi vi kunne bo hos min fars moster, så vi var nød til at bo på hotel, hvilket vi ikke har prøvet før der nede. Der var ikke så langt hen i byen... ok vi var midt i byen.. men det trælse var, at nu var der lagt ud til poolen!!! Vi havde 34 grader og vi slæbte os ud til poolen hver dag. Vi var ved at omkomme af varme og jeg nåede også at ligne en krebs... men kun på ryggen >.<  faldt i søvn i solen.....

Med det samme vi kom hjem, tog vi på camping og jeg fik badet lidt, men jeg syntes ikke jeg gad være der ude, når nu jeg allerede skal afsted... i dag faktisk (klokken er over 12).. Så mor kørte mig hjem og jeg tilbragte min aften med at lege kok og fik laver en udemærket pastaret og se Vampire Diaries :3

Lørdag var jeg så til Indflytter fest hos nogle venner, hvor jeg fik det SÅ dårlig, fordi jeg havde fået alt for meget sukker og koffein... sådan går det, når man køber energidrikke i udlandet som er ulovligt i DK pga koffein indholdet xD

Nu pakker jeg til Berlin og sidder og finder steder hvor jeg kan købe nogle helt specielle Faber Castell penne som jeg ønsker mig, men er alt for dyre i DK... håber de er billigere dernede...
No comments:

Post a Comment