Friday 20 January 2012

Studieturen går til Tenerife!

Jeg ville lige ligget et indlæg mere ud.. mest for at blærer mig lidt xD
Jeg skal til Tenerife på studietur! som er noget helt andet end de gang jeg har været i Berlin, men som selvfølgedig også var skønt.. anden gang... da det ikke var Mønsted skole...
anyway...
Du kan se billeder fra det hotel vi skal bo på her nedenunder :D
Vi ved ikke helt hvad vi skal lave i nu, ud over vi skal gå rundt oppe på en vulkan og kigge på blomster... og fugle... xD
Jeg er dog lidt urolig for det med bagagen.. de havde vist regnet med at vi kun skulle have håndbagage med alle sammen til en hel uge... hvad tænker de på?? En klasse med 25 elever... 22 af dem er piger... kun håndbagage?? ej vel?
Håber de finde ud af noget INDEN vi skal til at afsted!! For jeg kan ikke pakke udstyr til en hel uge i en taske på størrelse med vores skoletaske!! Kan knap nok have mit gymnastiktøj + en enkelt bog eller to D:

No comments:

Post a Comment