Friday 26 August 2011

Skole igen igen...klynk klynk


Oha det li til at dø over!
Ej... 2g er ret hård allerede... og vi er kun li færdig med 3 uge. Har en lille forlænget weekend, fordi vores lærer åbenbart kan tillade sig at holde fri når de vil og holde en fælles grill aften midt i skoledagen eller sådan noget -o-
Jeg sidder og grubler over noget matematik der hænger mig langt ud af halsen. Selvom vi blev taget ind i små grupper og gennemgik det, kan jeg ikke huske en disse af, hvad vi har lavet de sidste par uger o.o  eller det vil sige... jeg ved ikke hvordan jeg laver det på computeren... for jeg måtte leve 1½ uge uden computer til at starte med, fordi den gamle er gået død... så nu sidder jeg med en ny lille com der ikke duer til en skid... jaaaaa....

Så der snart aktivitetsdag på skolen igen... jaaaa.... :E  vi skal klædes ud som cirkus artister og jeg har besluttet mig for at være en uhyggelig version af Columbine. Det lige mig! Har allerede prøvet nogle forskellige makeupper ud, for at se hvad der så bedst ud. Nu mangler jeg bare en magisk måske at komme i mit corset den morgen. Det virkelig svært!!!

Nå men.. skal være færdig med min mat aflevering til i morgen (selvom de åbenbart ikke tæller i vores karakter i mat) og så skal jeg måske se på de 3 til næste uge jeg mangler. Er glad for jeg allerede har lavet 1 så der er "kun" de 3 tilbage.... engelsk, mat og kemi... i feel lucky....................

ps............ AAARGH DET LYNER!!!!!
Det blå er lyn... men det ser faktisk værre ud i sønderjylland O.O

No comments:

Post a Comment