Friday 29 July 2011

Home Again!

Argh jeg er træt men Ulla holder mig vågen.. sååå jeg kan lige smide et hurtigt indlæg her ind.

Jeg er som sagt hjemme igen fra min ferie i Rüdesheim am Rhein! Eller det meste af min ferie var der xD
Vi kommer der ned hver sommer, så vi var nød til at finde noget vi ikke havde prøvet før.
Det var meningen at vi skulle have set nogle vulkansøer tæt ved den franske grænse, men campingfatter mente ikke de fandtes, mens en af vores venner der nede fra mente han havde været der, men kunne ikke huske præcist  hvor det var xD Vi fandt dem ikke...
Vi var en tur langt oppe af Rhinen i en by der hedder Koblenz for at finde en New Yorker butik, men kunne ikke finde nogen man -.-
Så vi tog til Bingen, og ind i deres mikro New Yorker i på vejen hjem. Men i Koblenz fandt jeg en Saturn og fik købt Sweeney Todd og vorstandt krokodillien 2 på dvd<3

Vi tog oss toget ind til Frankfurt fordi vores bil ikke er miljømærket. Vi sad fast i en halv time uden for Frankfurt -.-  Fik ikke købt det store, men jeg fik købt et vildt flot billede af en gadekunstner! Han sad og lavede de utroligste billeder med spraymaling, en marsel og sine fingre.

Vi var oss en smut i Frankrig for at besøge min fars familie der nede. Den campingplads vi lagde på var noget lømmelhed!! Toilettet var seriøst bare et hul i jorden man ku stå bukket hen over og man kunne kun komme i bad 2 timer om dagen :(  er glad for vi var det meste af tiden hus min fars moster så vi kun var der når vi skulle sove.

Vi tog så tilbage til Rüdesheim efter nogle dage og nu er jeg hjemme efter 14 timers kørsel O.O

No comments:

Post a Comment