Monday 11 July 2011

Disney! =3

Er lige gået i Disney/gamle tegnefilm-mode lige nu =3
Jeg elsker simpelthen at alle bare kunne synge dengang! Selvfølgedig har vi Stig Rossen i dag, men der var bare noget hver deres stemmer og den ikke så gode lydkvalitet der gør de har et eller andet vi bare ikke kan lave i dag!
Og nu hvor vi er igang... kan jeg lige så godt udleve min lille pige drøm og krone min ynglings tegnefilms prins! :D

Awww<3  min ynglings prins er da helt klar Prins David fra Svane Prinsessen :i Han er ikke særlig køn, så jeg tror jeg tager ham for hans ihærdige forsøg på at redde hans prinsesse og ofc hans stemme!!! -1994
Aww Tornerose fra 1959<3 Elsker den sang! "Jeg har kendt dig længe, vi mødtes i en drøm!" 
Den stemme de har givet Prins Phillip i den her film! aww så gammeldages og så charmerende :i

Ah ja Pocahontas!!! Den har jeg sunget i badet siden jeg var lille :i  Jeg elskede den så meget og så den mindst en gang om ugen til jeg var ca 10 xD  synger den skam stadig for mig selv, men kan ikke se den mere :(  min VHS maskine er gået i stykker!!! -1995

ARGH! fucking god sang! Søren Launbjerg er bare så god til at synge!!!! Elsker den så meget :i  Ingen undre sig over at denne sang fik en oscar, dog på engelsk! -1992

Den lille havfrue<3 fra 1989, ved dog ikke om denne version er den original indspillede fra dengang da der er blevet lavet en nyere version af stemmelægningen :o men den er god og den synger jeg faktisk oss i badet! xD

No comments:

Post a Comment