Wednesday 29 June 2011

Karup Å koncert

IGEN I ÅR!
Ja.. tror jeg har været med siden jeg var... 7 år xD
Første gang jeg så Lars Lilholt.. min første koncert nogenside og jeg var så vild med den oplevelse at jeg begyndte at græde da det stoppede :')  Jeg har altid elsket musik<3
Men i år kom en af min fars idoler fra da han var... omkring min alder.. nemlig SMOKIE! som er disse "hotte" fyre før og nu:




Men sys det lidt sjovt et ok kendt engelsk band skal opvarme til Lars Lilholt... xD
Jeg ligger nogle billeder ind fra selve koncerterne senere x)

Men jeg brugte fredag aften/nat med at lege med milla som i gamle daw xD

Og i dag! er jeg færdig med t arbejde x)  jeg har tjent godt... men på en måde sys jeg ikke det var det værd :/  vil heller være sammen med mine veninder, end at få nyt tøj :(  men ok.. jeg blev hurtigt træt af det, og til sidst var det mine forældre der ligesom "tvang" mig af sted.. det var meningen jeg skulle arbejde hele den her uge ud.. men vi er så mange der nede nu.. at de ikke havde plads til mig alligevel x)  så jeg er glad.. men self skulle jeg lige arbejde de 2 varmeste dage.. go så have fri når det skal stå ned i stænger osv -o-

I morgen kommer pigerne til sims 3 marathon<3 glæder mig rigtig meget xD
Med det samme jeg fik at vide jeg fik fri, aftalte jeg noget med dem<3
Jeg er mest glad når jeg er sammen med mine venner<3 elsker jer

No comments:

Post a Comment