Monday 20 June 2011

BON JOVI KONCERT!

Det var MAGISK!
Han var simpelthen så fantastisk!
Vi (onkel, mor og mig) tog afsted klokken 2, og var der ca klokken 4. Vi gik lidt rundt inde på pladsen og kiggede på merch og fik noget at spise, mens Kings Of Rock spillede på plænen. Vejret var mega godt og vi stalde os i kø klokken halv 6, men fandt ud af bagefter, at køen var til sidde pladserne og ikke til dem der havde ståpladser -.-'
Så vi kom ikke til at stå vildt tæt på, men alligevel meget tæt på "the golden circle" som han plejer at løbe rundt på.
Efter 2 opvarmningsband og et ordenligt regnskyl, hvor jeg sad under mit regnslag (for grimt til jeg ville tage det på) sammen med en random (cute!) dreng, kom Bon Jovi på scenen med noget af et lys show en time senere end planlagt!

Han sang selvfølgedig alle klassikerne som jeg ..sang...nej SKREG med på<3<3
Var ved at smelte under Bed of Roses og fik det hele på video<3  + et kærligt knup på ryggen af dem random dreng xD

MEN! Fandt ud af efter koncerten, efter en skuffelse over at han blev på scenen og ikke kom ud på The golden circle, at Bon Jovi havde lavet et sært spring i Helsinki, hvor han forstuede? forvred? noget i sit knæ, så han gik med stok. Han gik rundt og raslede med den (den var en blanding af en musik rasle dims og stok), så jeg havde ikke opdaget at han støttede sig så meget til den.
Stakkel<3
Han sluttede dog koncerten en halv time tidligere end planlagt, fordi han lige skulle lave sit berømte spring under Living om a Prayer -.-
KLOVN!
Men han var så god alligevel! Hans stemme<3 frooo.. *smelte*
Er glad for min mor og onkel lærte mig at hører 80er rock xD


Endnu et hot regnslag... bare ikke mig.. HÆH

Hans hotte rasle stok xD + not so hot fjæs

No comments:

Post a Comment