Thursday 15 March 2012

Tilbage fra Tenerife :(

Jeg er så nederen over Danmark lige i denne periode >.<
Nu har jeg lige været en dejlig dejlig uge på Tenerife med 2z og så kommer man hjem til kulde, 2 par tykke sokker... og kulde....
Det har virkelig været en fantastisk tur hvor vi har vandret i kløfter, bjerg skråninger og på vulkanen Teide. Vi har set vilde delfiner og hvaler, surfer og kørt karting!! Hotellet/lejlighederne var så gode og der blev skiftet sengetøj og vasket op for os hver dag! Der var en pool lige neden for vores teresse og hvis man kiggede ud af vinduet om morgen så man bjerge<3
Jeg har aldrig været så skønt et sted!!!
Gad godt jeg boede sådan et sted! Jeg vil have palmer i baghaven!! :(
ps. vi løb da også lige ind i årets karneval mens vi var der nede :D


No comments:

Post a Comment