Wednesday 1 February 2012

Lovenista manga!

Okokok jeg vil gerne til mit forsvar sige at jeg fandt et billede fra mangaen fordi jeg søgte på manga hår der var coolt til min tegning!
Men jeg kom altså til at læse alle 9 kapitler i Lovenista serien og selvom den er lidt små pervers og bygger op om hovedpersonens sexliv+, så er det faktisk også en ok god kærligheds historie ind mellem!!
Hun bliver jo forelsket i den her rigtig cool dreng som er med i en bande alle er bange for! OG så vidt jeg ved er han også lidt af en trækkerdreng xD  meeeeen... han har jo en affære med en gift kvinde samtidlig med han "lades som om" han er forelsket i hovedpersonen fordi hun har den rette hud til en makeup konkurrence han skal være med i.........RIMLIG RANDOM!!
Men du trykker bare på billedet hvis du rigtig gerne vil læse den xD

No comments:

Post a Comment