Tuesday 1 March 2011

Glædelig 1. marts aliens!

Så er det præcis et år siden jeg stod foran scenen til Tokio Hotels koncerten i Forum i KBH x)
eller.. det vil sige klokken 21.00.
Jeg kan slet ikke fatte det et helt år siden!
Og som mange nok ved, har jeg gået rundt med setlisten på armen lige siden. OG i dag vaskede jeg den af. Det gjrode faktisk næsten ondt xD  ej ok.. den var næsten væk i forvejen, for har ikke tegnet den op i et par dage... men hvis det gjorde ondt var det i hvertfald at jeg har brugt rigtig lang tid på at tage den op<3
Men.. det var mit livs koncert og min første rigtig store koncert! (Linkin park gælder ikke, da jeg intet kan huske!)
Det var virkelig en god oplevelse, og jeg var så nervøs før jeg sku ind, at jeg rystede helt vildt! Det var ikke fordi det sneede men fordi jeg var bange for at det måske ikke levede op til mine forventninger, da jeg har ventet i rigtig rigtig lang tid!!! (Pga tidligere aflysninger :c)
Men det levede op til forventningerne! og mere til!! Der gik simpelhen et ubeskriveligt sug gennem min mave, hver gang Bill ramte en god tone! Det var.. vildt! Og mit hjerte slog så meget at jeg troede det ville hoppe ud af brystet på mig! Det blev ved ind til jeg lagde i min seng og klokken var 3 om natten. Kunne slet ikke sove!
Det virkelig en uforglemmelig oplevelse jeg sendt vil glemme!!
Her er nogle billeder fra koncerten:


No comments:

Post a Comment